علایم کمردرد در بارداری
10 ورزش برای کمر درد در دوران بارداری، دردکمر در دوران بارداری می تواند تاثیر زیادی بر کیفیت زندگی مادر آینده داشته باشد. این دردها اغلب با تغییرات فیزیکی و افزایش وزن شکم ایجاد می شوند. اما لازم نیست درد را تحمل کنید. زیرا تمرینات بدنی در خشکی و آب، طب سوزنی و کمربند بارداری به تسکین کمر درد کمک می کند.
در مقاله 10 ورزش برای کمر درد در دوران بارداری، دکتر پروین شاهچراغی متخصص فیزیوتراپی ورزشی در اصفهان، درباره علل و درمان کمردرد مرتبط با بارداری اطلاعاتی را برای شما بیان می کنند.
کمردرد در دوران بارداری
متأسفانه کمردرد در دوران بارداری غیر معمول نیست. مقصر وزن های اضافی نیست، بلکه هورمون ها هستند. ولی چرا؟ و چه کاری می توانید در مورد آن انجام دهید؟ دکتر شاه چراغی متخصص فیزیوتراپی ورزشی در اصفهان توضیح می دهند.
بسیاری از زنان باردار کمردرد را تجربه می کنند، به خصوص اگر قبل از باردار شدن مشکل کمر داشته باشند. کمردرد معمولا در سه ماهه آخر بارداری اتفاق می افتد. کمر درد اغلب در ناحیه تحتانی کمر رخ می دهد. گاهی اوقات از پاها نیز تشعشع می کنند. در بیشتر موارد، علائم کمر درد در زنان باردار پس از زایمان ناپدید می شوند.
دلایل درد کمر در دوران بارداری چیست؟
هورمون های بارداری برای آماده سازی بدن برای زایمان وجود دارند. بدن با ترشح هورمون های بارداری برای زایمان آماده می شود. در نتیجه، رباط ها و تاندون ها نیز نرم تر می شوند و ستون فقرات و مفاصل ثبات خود را از دست می دهند. بسیاری از زنان شکم خود را به سمت جلو فشار می دهند و پشت خود را بیشتر و بیشتر قوس می دهند که درد کمر را افزایش می دهد.
چه زمانی در بارداری باید به دکتر کمر درد مراجعه شود؟
تنش در شکم یا تنش در ناحیه کمر تا حدودی، بخشی از دوران بارداری است. دکتر شاهچراغی توصیه میکند: ” اگر کمردرد مداوم دارید، حتما باید به دکتر کمر درد در اصفهان یا به دکتر متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید. همچنین در این موراد می تواتید از بهترین متخصص فیزیوتراپی ورزشی در اصفهان مشاوره بگیرید.
نشانه های کمردرد در دوران بارداری چیست؟
حاملگی تغییرات فیزیکی زیادی را به همراه دارد که می تواند باعث کمردرد شود. تغییرات هورمونی باعث شل شدن تاندون ها و رباط ها در ناحیه کف لگن می شود تا زایمان بدون عارضه امکان پذیر شود. با این حال، این بدان معنی است که عدم ثبات در ناحیه لگن و کمر وجود دارد که می تواند باعث درد شود.
علاوه بر این، مرکز ثقل بدن با پیشرفت بارداری تغییر میکند. هر چه کودک بزرگتر و سنگین تر شود، معده بیشتر به جلو میکشد. زنان باردار اغلب این وضعیت درد کمر را با وضعیت بدنی نامناسب جبران می کنند که خود یکی دیگر از محرک های کمردرد در دوران بارداری به شمار می رود.
آخرین اما نه کم اهمیت این است که زن باردار وزن زیادی اضافه می کند و کمتر می تواند حرکت کند. در نتیجه استخوان ها، مفاصل و ماهیچه ها باید وزن زیادی را تحمل کنند. کمردرد در دوران بارداری تقریباً اجتناب ناپذیر است.
بارداری بدون کمر درد
دکتر شاهچراغی متخصص فیزیوتراپی ورزشی در اصفهان 10 نکته و تمرین ساده برای بارداری زیبا و بدون کمردرد را برای شما ارایه میکنند تا عضلات کمر تقویت شوند و کمتر احساس درد کمر را تجربه کنید.